Solimas.

ICT-bedrijf Arnhem

Home ยป ICT-bedrijf Arnhem

Ben je in Arnhem op zoek naar een betrouwbaar ICT-bedrijf voor het uitbesteden van jouw ICT? Dan ben je bij Solimas Groep aan het juiste adres. Door heel Nederland werken wij namelijk met regionale ICT-kantoren aan de beste ICT voor onze klanten. Er zit altijd wel een vestiging van Solimas bij u in de buurt, dus ook bij u in Arnhem. Bekijk hier wat we onder andere voor jou kunnen betekenen!

ICT-diensten Solimas Arnhem

Vanuit diverse regionale kantoren werken wij aan verschillende ICT-diensten voor onze klanten. Met onze verschillende ICT-diensten zorgen wij voor een duidelijke en altijd werkende ICT-infrastructuur, daarnaast kunnen wij jouw volledige ICT-beheren. Jouw medewerkers kunnen altijd op een veilige werkplek aan de slag met de hybride werkomgeving van Solimas. Bekijk al onze ICT-diensten zoals zakelijke telefonie, modern workplace en systeembeheer eenvoudig op onze website.

SD-WAN van Solimas

Bij Solimas Groep bieden wij verschillende diensten aan, zo lichten wij hier onze Software-Defined WAN (SD-WAN) kort toe. Een SD-WAN is een op software gebaseerde technologie op een netwerk die zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring. Wanneer je kiest voor SD-wan van Solimas ervaar je vele voordelen ten opzichte van jouw huidige netwerk. Je kunt meteen profiteren van lagere kosten, terwijl de beveiligingsgraad en de flexibiliteit van het netwerk juist zullen toenemen. Met onze kostencalculator brengen we eenvoudig jouw organisatie in kaart en bekijken we welke oplossing het beste past.

De beste ICT-oplossingen van Solimas

Met een Solimas kantoor bij u in de buurt van Arnhem kunnen wij jou en jouw medewerkers altijd snel en goed helpen wanneer er zich problemen voordoen. Zo staan onze ICT-professionals 24/7 voor je klaar en zorgen wij ervoor dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Ben je benieuwd wat Solimas kan betekenen voor jouw organisatie? Samen met jou kijken welke ICT-oplossingen het beste aansluiten bij de behoeftes van jouw medewerkers. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button of vul eenvoudig ons online contactformulier in.

Contact
Dichtstbijzijnde locatie

Anthonie Fokkerstraat 2
3772 MR Barneveld