Solimas.

ICT-bedrijf Amersfoort

Home ┬╗ ICT-bedrijf Amersfoort

Bij Solimas Amersfoort ben je aan het juiste adres voor het uitbesteden van jouw ICT. Met een gerust gevoel kan jij jouw ICT-applicaties bij ons in beheer achterlaten. Onze enthousiaste ICT-consultants staan 24/7 voor je klaar en helpen jou meteen wanneer er zich problemen voordoen. Als ICT-bedrijf in Amersfoort zullen wij er alles aan doen om jouw verwachtingen waar te maken en zelfs te overtreffen!

Altijd en overal toegang tot een veilige werkplek

Jouw medewerkers kunnen altijd en overal aan het werk. Dus of dit nu thuis, op kantoor of in dat gezellige koffietentje is? Wij zorgen ervoor dat hun werkplek altijd veilig en overal toegankelijk is. Met ons veilig en online werkplekbeheer ben jij ervan verzekerd dat jouw ICT-applicaties altijd werken en perfect op elkaar en jouw organisatie zijn afgestemd. Alle Cloud applicaties, maar ook de informatiebeveiliging en opslag & backup zijn volledig bij ons in beheer. Wij monitoren alles nauwkeurig en zorgen voor de benodigde updates. Kortom, je hoeft je bij ons dus zeker niet druk te maken over jouw ICT-omgeving.

Jouw infrastructuur bij Solimas Amersfoort

Jouw ICT-infrastructuur is ontzettend belangrijk voor de tevredenheid van jouw medewerkers en dus ook het succes van jouw organisatie. Bij Solimas Amersfoort zorgen wij ervoor dat jouw ICT-infrastructuur volledig op elkaar is afgestemd en in jouw gehele organisatie is geïntegreerd. Met onze ICT-diensten zorg je ervoor dat de processen in jouw organisatie vlekkeloos verlopen. Met het bieden van een veilige werkplek, hybride platform, betrouwbare toegang en cyber security brengen wij rust en structuur in jouw bedrijf.

Solimas: jouw ICT-bedrijf in Amersfoort

Ben je benieuwd wat Solimas Amersfoort voor jou kan betekenen? Onze ICT-professionals staan voor jou klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Samen wordt er gekeken naar jouw vraagstukken, behoeftes en de beste ICT-oplossingen voor jouw organisatie. Wil je jouw ICT bij Solimas uitbesteden? Neem dan eenvoudig contact met ons op via ons online contactformulier of telefonisch via +31 85 007 65 46.

Contact
Dichtstbijzijnde locatie

Anthonie Fokkerstraat 2
3772 MR Barneveld