Solimas.

ICT-bedrijf Almere

Home » ICT-bedrijf Almere

Ben je op zoek naar een ICT-bedrijf in de omgeving van Almere? Bij Solimas Groep ben je aan het juiste adres! Met locaties door heel Nederland, zijn wij de nummer één ICT-dienstverlener in het land. Met elk ICT-vraagstuk kunnen we jou helpen, hoe ingewikkeld het ook is. Onze ICT-professionals weten altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf te vinden.

SD-WAN netwerk van Solimas

Wij zorgen voor een duidelijke en veilige ICT-infrastructuur met onze diensten. Je kunt voor diverse ICT-diensten bij Solimas terecht, onder andere ook onze SD-WAN. Hiermee kan je direct profiteren van lagere kosten, terwijl de flexibiliteit en beveiligingsdraad van jouw netwerk direct toenemen. Daarnaast zit je bij ons ook goed wanneer je jouw volledige ICT-beheer wilt uitbesteden, werkplekbeheer wilt laten inrichten of zakelijke Cloud oplossingen wilt laten beheren. Wij kunnen met al jouw ICT-vraagstukken helpen. Op deze pagina lees je alles over de verschillende ICT-diensten die wij leveren.

Een altijd werkende ICT-omgeving

Bij Solimas Groep zorgen we ervoor dat jij altijd een goed werkende ICT-omgeving voor jou en jouw medewerkers beschikbaar hebt. Je kunt altijd op ons rekenen. Onze ICT-professionals staan 24/7 voor jou klaar en helpen jou uit de brand wanneer er zich problemen voordoen. Wij zorgen altijd dat problemen met jouw ICT direct opgelost worden en voor de toekomst voorkomen worden. Wij verzorgen een ICT-infrastructuur die geheel op de behoefte en wensen van jouw medewerkers aansluiten, zodat zij zo optimaal mogelijk aan het werk kunnen en zorgen voor de beste resultaten.

Solimas als jouw ICT-partner bij jou in Almere

Met de basis voor onze ICT-dienstverlening, dat bestaat uit een online werkplek, betrouwbare toegang, een hybride platform en een goede cyber security, zorgen wij ervoor dat wij jouw ICT-omgeving stevig staat. We bekijken graag samen wat de behoefte is van jouw organisatie en hoe we jou het beste op het gebied van ICT kunnen helpen. Ben jij benieuwd wat Solimas Groep voor jou kan betekenen? Vul nu vrijblijvend ons contactformulier in! Of neem direct contact op met een van onze specialisten bij jou in de buurt van Almere.

Contact
Dichtstbijzijnde locatie

Hullenbergweg 250
101 BV Amsterdam

remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo