Mini ISE - After Summer Edition

INTERSTELLAR: QConferencing en AskRoger!.

Home » Blog » Mini ISE – After Summer Edition
27 september 2022

Integrated Systems Europe, ook wel ISE genoemd,  is de grootste AV-beurs ter wereld, waar alle grote spelers uit de AV-markt elk jaar weer hun nieuwste producten en diensten laten zien. Onze INTERSTELLAR-zusjes AskRoger! en Qconferencing zijn er geweest en hebben voor jou gekeken welke nieuwste ontwikkelingen er plaatsvinden in deze markt. En uiteraard laten zij dit graag aan je zien!

Dat doen we door de ISE hierheen te halen! Op dinsdag 27 september laten we je samen met onze leveranciers de nieuwste producten op het gebied van Teams Meeting Rooms en Teams telefonie zien. Je kunt in gesprek met onze eigen specialisten, maar ook die van onze leveranciers. Ook Microsoft zal aanwezig zijn. Hun visie is bepalend voor de ontwikkeling van de markt, dus goed om te weten waar je de komende jaren aan toe bent. 

Het pand in Diemen zal worden omgetoverd tot beursvloer. Alle AV-merken die wij verkopen zijn aanwezig. Er staan verschillende demo-opstellingen, zodat je de nieuwste videoconferencing en Teams telefonie-apparatuur direct zelf kunt uitproberen. Ga in gesprek met experts en laat je inspireren!

Om de drukte een beetje te spreiden, is de dag verdeeld in 2 tijdsloten. Het eerste tijdslot duurt van 09.00 uur tot 12.00 uur. Hierbij is ontbijt inbegrepen. Het tweede tijdslot loopt van 13.00 uur tot 16.00 uur, waarbij je tussentijds wordt voorzien van de lekkerste hapjes van de barbecue. Je hoeft dus in beide gevallen niet bang te zijn dat je met een lege maag naar huis gaat!

Contact