Solimas.

Cloud werkplek

Home ยป Cloud werkplek

We zitten midden in een grote digitale transformatie, waarin de Cloud, flexibiliteit en altijd online zijn steeds belangrijker worden. Wil je dat jij en jouw werknemers altijd en overal kunnen werken? Bijvoorbeeld in dat inspirerende koffietentje, bij een klant, thuis of natuurlijk gewoon op kantoor. De Cloud werkplek van Solimas stelt je in staat om overal op een beveiligde en betrouwbare omgeving te werken.

Wat zijn de voordelen van een Cloud werkplek?

Een Cloud werkplek biedt vele voordelen. Zo heb je altijd en overal jouw bestanden binnen handbereik op elk apparaat en zijn ze altijd veilig opgeslagen in de Cloud. Jouw medewerkers kunnen hierdoor extra productief en relaxed aan de slag.  Daarbij voeren wij preventief onderhoud uit, houden we de antivirus en malwarebeveiliging up-to-date, maken we back-ups en zorgen we ervoor dat de werkstations schoon blijven. Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken over de beveiliging of backup’s van jouw ICT-infrastructuur. En dit allemaal voor een vaste en voordelige werknemer per maand!

Veilig werken in de Cloud

Onze ICT-professionals zorgen altijd voor dat de Cloud omgeving vlekkeloos werkt en veilig is. Binnen en buiten kantoortijden kan je altijd rekenen op de beste ondersteuning. Onze specialisten staan 24/7 voor je klaar en helpen jou direct. Daarnaast sporen ze problemen op en verhelpen ze deze nog voordat jouw medewerkers hier iets van gemerkt hebben. Hiermee fungeren we dus echt als een extensie van jouw eigen organisatie. We leveren de kwaliteit en betrouwbaarheid van een grote speler, met de persoonlijke benadering van een ICT-partner om de hoek.

Cloud werkplek van Solimas

Wil jij graag een werkplek in de Cloud? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact op met een van onze specialisten, zij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je van passend advies te voorzien. Neem eenvoudig contact op via onderstaande button.

Contact
remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo