Solimas Barneveld gaat verhuizen.

dit betekent het voor jou.

Ons kantoor in Barneveld aan de Anthonie Fokkerstraat 2 gaat sluiten op 9 juni 2023. Dit doen we om de samenwerking binnen de INTERSTELLAR Groep te verbeteren en zo onze dienstverlening te versterken. Op deze pagina lichten we verder toe wat dit voor onze klanten betekent.

Werkzaamheden

De werkzaamheden van Solimas Barneveld worden voortgezet vanuit ons kantoor in Diemen en de kantoren van onze INTERSTELLAR-zusterbedrijven in Leusden (CSN Groep) en Enschede (Exite).

Voor wat betreft onze dienstverlening zijn de volgende zaken relevant om te weten:

  • Supportcontracten gericht op het beheer van je ICT-omgeving en het gebruik van licenties worden gewoon voortgezet.
  • Voor support blijven we gewoon bereikbaar via het telefoonnummer dat is opgenomen in je supportcontract en via de mailadressen die nu ook al bekend zijn.
  • ICT ondersteuning is voortaan alleen nog mogelijk voor klanten met een supportcontract. Heb je nog geen supportcontract en wil je in de toekomst wel gebruik blijven maken van onze ondersteuning? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of mailadres om een contract af te sluiten.
  • De reparatieservice voor hardware die we vanuit Solimas Barneveld aanboden wordt niet voortgezet en komt dan ook per 9 juni te vervallen.

Adressen

De adressen van onze locaties zijn per 9 juni:

DiemenMuiderstraatweg 15F

1111 PS Diemen

(bezoek- en postadres)
LeusdenFokkerstraat 12

3833 LD Leusden

Postbus 331

7500 AH Enschede

EnschedeHengelosestraat 501

7521 AG Enschede

Postbus 331

7500 AH Enschede

 

Het algemene telefoonnummer waarop je ons vanaf 9 juni kunt bereiken is 088 399 22 66. Ons algemene mailadres blijft ongewijzigd info@solimas.nl.

We gaan er vanuit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten we onverhoopt toch iets over het hoofd hebben gezien, schroom dan niet om ons te bellen of mailen met je vraag via bovenstaande contactgegevens.