Online werkplek

Solimas.

Home » Online Werkplek

De afgelopen jaren is het werklandschap in rap tempo veranderd, met de Covid-19 pandemie als voornaamste drijfveer. Gedurende de pandemie moest het traditionele idee van het kantoorleven wel worden losgelaten voor meer hybride oplossingen, met als gevolg dat de online werkplek zich stormachtig heeft ontwikkeld. Nieuwe technologieën en implementaties op het gebied van de online werkplek stellen ons als nooit tevoren in staat om de werkdag te personaliseren. Werken kan nu altijd, overal en op elk apparaat.

De juiste inrichting van de online werkplek

Om de virtuele werkplek goed te laten functioneren, is het belangrijk dat de online omgeving op voorhand goed wordt ingericht. Solimas kan je uitstekend helpen met de opzet van een eigen cloud omgeving. Dit stelt de medewerkers van jouw bedrijf in staat om altijd en overal toegang te hebben tot alle benodigde informatie. Wanneer je kiest voor Solimas, kies je voor de mogelijkheid om deze cloud omgeving in onze eigen private cloud onder te brengen. Hierdoor blijven de bedrijfsgegevens te allen tijde goed beveiligd.

Microsoft 365, de spin in het web

Microsoft 365 heeft zich door de jaren heen meermaals bewezen als een effectief softwarepakket voor het managen van bedrijfsprocessen. Naast de immense bekendheid van Word, PowerPoint en Excel is Microsoft 365 nog veel meer dan dat.

Met Microsoft 365 werken alle medewerkers efficiënt met elkaar samen. Teams en Outlook stellen iedereen in staat om op een effectieve manier te kunnen communiceren en zo bijvoorbeeld documentatie uit OneDrive te bespreken. De combinatie van alle compartimenten van Microsoft 365 bij elkaar zorgt ervoor dat alle medewerkers flexibel kunnen werken. Werken kan op flexibele werktijden, op verschillende locaties en verschillende devices.

Een goed beveiligde online werkplek

Met de inrichting van een online werkplek is een waterdichte cybersecurity essentieel. Het laatste wat je wilt is dat belangrijke bedrijfsinformatie op straat ligt vanwege een data lek. Bij Solimas zijn wij dag in dag uit bezig om de beste ICT-infrastructuur voor onze klanten te waarborgen. Met goede en gelaagde authenticatie is alle informatie goed versleuteld zonder dat medewerkers hier hinder van ondervinden.

Solimas, jouw partner in ICT

Bij Solimas bieden wij een totaaloplossing voor de ontwikkeling van een online werkplek waarbij alle facetten samenkomen. Een gebruiksvriendelijke, efficiënte en uitermate veilige omgeving die elke medewerker in staat stelt om het beste werk te leveren. Ongeacht tijd, locatie en apparaat. Wens je meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden van een online werkplek? Neem dan vooral even telefonisch contact met ons op via +31 85 007 65 46 of stel je vraag middels ons online contactformulier!

Contact