ICT-partner voor het MKB

Solimas.

Home » ICT-partner voor het MKB

Dankzij technologische ontwikkelingen en digitalisering van de samenleving wordt ook de ICT als maar complexer. In de afgelopen aantal jaren is het aantal werknemers dat hybride werkt fors gestegen, daardoor is het uiterst belangrijk dat er overal en altijd veilig kan worden gewerkt. Overigens worden bedrijfsprocessen als maar complexer, met als risico dat bedrijven de regie hierover verliezen. Daarom kiezen steeds meer MKB-bedrijven ervoor om hun ICT-werkzaamheden uit te besteden aan een gespecialiseerde partner. Solimas is een betrokken ICT-partner voor het MKB die jou helpt de regie in handen te houden bij complexe ICT-vraagstukken.

ICT-beheer uitbesteden?

In het snel bewegende bedrijfsleven is het essentieel dat er zo efficiënt mogelijk wordt gewerkt. Hierin speelt ICT een cruciale rol en is elk MKB-bedrijf gebaat bij geoptimaliseerde ICT-infrastructuur. Voor ons is een ICT-infrastructuur nooit te ingewikkeld om te optimaliseren. Solimas is een betrouwbare ICT-partner voor het MKB, met ons uitgebreide ICT-dienstenportfolio zorgen wij voor een werkende ICT-infrastructuur. Wil je liever dat wij gedeeltelijk jouw ICT beheren? Ook dat is voor ons geen probleem!

Onze ICT-dienstverleningen

Al onze ICT-diensten vloeien voort uit vier fundamenten: veilige werkplek, hybride platform, altijd toegang en cyber security. Met onze online veilige werkplek hebben jouw medewerkers waar en wanneer ze werken een veilige werkplek. Met behulp van cloud computing via ons hybride platform hebben jouw medewerkers altijd toegang hun software, servers, netwerken en data via een veilige verbinding. Hierdoor hebben jouw medewerkers alles wat zij nodig hebben om hun werk te doen. Ook de technologische ontwikkelingen voor cybercrime staan niet stil, door de toenemende dreiging van cyberaanvallen is het van belang dat jouw bedrijf optimaal wordt beschermd tegen cybercrime.

Onze ICT-experts scannen jouw bedrijf op cyber security kwetsbaarheden. Hierbij scant een van onze ICT-experts de mensen, processen en technologieën binnen het bedrijf. Hebben de medewerkers besef van een mogelijke dreiging? Zijn de systemen binnen het bedrijf kwetsbaar? Op basis van de resultaten maakt de expert een op maat gemaakt plan hoe wij jouw bedrijf kunnen blijven beschermen.

Solimas als ICT-partner voor het MKB

Wil je graag meer te weten komen over alle mogelijkheden voor het (gedeeltelijk) uitbesteden van jouw ICT? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze ICT-experts en kom meer te weten over wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Door onze jarenlange ervaring in het beheren van ICT-infrastructuren hebben wij inmiddels een divers klantenportfolio opgebouwd met klanten in verschillende sectoren. Wij zijn een betrokken ICT-partner voor het MKB en houden de klant op de hoogte met onze bezigheden. Bij Solimas zorgen wij ervoor dat jouw medewerkers altijd en overal kunnen werken in een veilige online werkplek.

Contact
remo del mistro | cco | solimas
Remo Del Mistro CCO Neem contact op met Remo