Remo Del Mistro Algemeen Directeur
Amsterdam

Ik ben 48 jaar en Algemeen Directeur bij Netdata. Sinds 2009 werk ik, samen met betrokken, fijne collega’s, aan het succes van ons mooie bedrijf. Doen waar je goed in bent en blij van wordt, alleen dan kun je excelleren. Deze visie is verankerd in ons DNA. Daarom ligt mijn persoonlijke focus op sales en marketing. Vol passie ben ik dagelijks bezig ons bedrijf verder te brengen en onze ambitie vanuit de Solimas Groep, om dé MSP van Nederland te zijn, te realiseren.

Ik ben trots op de prestatie van het team, hun flexibiliteit en de bereidheid altijd dat stapje extra te zetten voor onze klanten en relaties. Daar word ik blij van en dat geeft mij iedere dag weer de energie en bevlogenheid om er helemaal voor te gaan. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in en om het huis, sporten en spelen met mijn hond, Charlie (daarover later meer).

Contact
Jewelry (Jay) Kenepa Servicedesk Coördinator
Amsterdam

Hallo! Mijn naam is Jewelry en ik ben 22 jaar. Ik werk met veel plezier voor Netdata (Amsterdam) en Solimas. Mijn vrije tijd spendeer ik graag met vrienden, maar ik ben ook niet vies van een avondje gamen (typische IT’er zou je zeggen). Verder ben ik erg ambitieus en nieuwsgierig naar alle nieuwe technologieën en gadgets en zoek daar dan ook altijd alles over op. Microsoft 365 en al haar services interesseren mij erg en daar houd ik me dan ook veel mee bezig. Verder hoop ik vooral een lange en succesvolle carrière binnen het Solimas concern te bereiken.

Sebastiaan Sosef Senior Operations Engineer
Den Haag

Ik ben verantwoordelijk voor de ICT netwerken van onze klanten en met het hele team zorgen wij dat de systemen optimaal functioneren. Ik volg de laatste ontwikkelingen en wil altijd blijven groeien in mijn vakgebied. @Valley geeft mij deze mogelijkheid als modern bedrijf dat voortdurend in beweging is! Naast mijn werk ben ik graag met mijn gezin, familie en vrienden. In de weekenden stap ik op mijn racefiets en ik ben van plan om de alternatieve elfstedentocht op de Weissensee te gaan schaatsen!

Marc IT infrastructuur specialist
Amsterdam

Ik ben Marc en woon in Hoofddorp. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met familie. Voor de nodige lichaamsbeweging hike ik samen met een groepje vrienden. Wat mij het meest aanspreekt aan werken bij Netdata is de diversiteit aan werkzaamheden die ik in mijn rol heb. Als IT infrastructuur specialist ben ik verantwoordelijk voor een breed scala aan technieken zoals server-, storage- netwerk- en security technologie. Mijn specialiteit is het oplossen van complexe problemen, met name aan de business applicaties van onze klanten. Daar haal ik veel voldoening uit.

Marin Buijs Engineer Hosting
Ede

Ik ben Marin, 34 jaar en werkzaam als Engineer bij DotXS (Ede). Mijn dagelijkse werk bestaat uit het oplossen van tweedelijns meldingen, beheer bij onze klanten en werkzaamheden voor de verschillende projecten die wij uitvoeren. Dit resulteert in zeer afwisselende werkdagen waarbij ik regelmatig bij onze klanten op locatie ben en op technisch vlak regelmatig uitgedaagd wordt. Werken bij DotXS betekent je volledig inzetten voor onze klanten met collega’s die dat ook doen maar waarbij het samen lachen zeker niet vergeten wordt. Privé houd ik mezelf graag bezig. Zeilen met mijn eigen zeilboot, zingen bij een popkoor en mezelf fysiek uitdagen in de Dojo (Jiujitsu, Aikido).

Dave Peeters Project Manager en Teamlead PMO
Den Haag

Ik ben verantwoordelijk voor de klantprojecten bij @Valley (Den Haag) en daarnaast vervul ik ook de rol van Teamlead PMO. Bij @Valley hebben we een diversiteit aan klanten met uiteenlopende, leuke projecten. Het is ontzettend leuk om een project af te ronden binnen de gestelde kaders. Daarnaast hebben we een fantastisch team waar we de projecten, planningen en non-standaard changes beheren. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en vrienden. Naast vakanties gaan we gezellig een stukje varen en in de winter lekker skiën. Ook stap ik regelmatig op de racefiets. Vorig jaar heb ik de Alpe D’Huzes gefietst, wat een geweldige ervaring was. Ik hoop dit ooit nog een keer te kunnen doen!

Daphne van der Grient Change coördinator
Ede

Mijn naam is Daphne en in mijn rol als change coördinator bij dotXS (Ede) ben ik verantwoordelijk voor de planning en het controleren van alle wijzigingen binnen de IT-omgeving van onze klanten. Samen met de engineers openen we de dag met een korte stand-up waarbij de werkzaamheden en knelpunten worden besproken. Het team is altijd bereid een extra stapje te zetten voor elkaar en voor onze klanten. Ik werk graag bij dotXS vanwege deze manier van samenwerken en de informele sfeer. Ook is er altijd ruimte voor humor die ik als enige vrouw binnen het team operations gelukkig ook kan waarderen. Het liefste besteed ik mijn vrije tijd aan gezellig samenkomen en eten met vrienden. Festivals en concerten zoek ik graag alleen op en soms ook met vrienden of collega’s.