Solimas

Infraspeed.

Infraspeed Maintenance B.V. is de railinfrastructuurbeheerder van Hogesnelheidslijn SchipholAntwerpen. Infraspeed is een consortium dat bestaat uit de bedrijven Koninklijke BAM Groep, Siemens en Fluor en werd in 1999 opgericht.

Volledige beheer ICT-infrastructuur

Solimas verzorgt voor Infraspeed Maintenance B.V. het volledige beheer van de ICT-infrastructuur. Naast beheer worden de gebruikers dagelijks door Solimas ondersteund, om verstoringen op te lossen en de functionaliteit zo snel mogelijk te herstellen. Overkoepelend vervult Solimas de rol van trusted advisor, waarbij de focus altijd ligt op het optimaliseren van alle processen en het vervullen van doelstellingen van Infraspeed Maintenance B.V. met de ondersteuning van ICT. Deze samenwerking resulteert in een situatie waarbij de klant volledig ontzorgt wordt, en met al haar ICT gerelateerde vraagstukken bij Solimas terecht kan.

Door deze samenwerking is Infraspeed Maintenance B.V. verzekerd van continue toegang tot een actueel en hoogstaand ICT-kennisniveau bij de specialisten van Solimas. Naast besparing van tijd en kosten biedt dit de zekerheid dat alle bedrijfsprocessen optimaal functioneren door de juiste richting van ICT.

ICT-outsourcing van Infraspeed

  • Focus op core business
  • 24/7 monitoring van de infrastructuur;
  • Gekwalificeerde ICT mensen met vakkennis;
  • Tijdbesparing;
  • Duidelijke kosten – jaarlijks budget.

Omdat nagenoeg alle processen afhankelijk zijn van ICT, is 24/7 beschikbaarheid van functionaliteit belangrijk. Solimas bewaakt een zeer hoge beschikbaarheid van de ICT-infrastructuur. In de loop van de tijd is er een samenwerking ontstaan die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, en die tegelijkertijd resulteert in een zeer hoge klanttevredenheid.

IT-omgeving van Solimas

“Sinds 2012 beheert Solimas op vakkundige wijze onze IT-omgeving, daar dit naar volle tevredenheid gebeurt hebben wij onlangs besloten de samenwerking wederom te verlengen.”

Wil je weten wat een nieuwe IT-omgeving voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact
Klantcase downloaden. Download klantcase