Solimas.

Onze directie..

Home » Directie
Maak kennis met de directie van Solimas! Bij Solimas werken we vanuit verschillende regionale kantoren aan de beste ICT voor de medewerkers van onze klanten. De kennis, ervaringen en slagkracht van ons team zorgt ervoor dat wij alle complexe ICT-vraagstukken kunnen oplossen. Dit alles kan natuurlijk niet zonder een sterke directie, maak hier persoonlijk kennis met ze!
Ronald Kleijn COO
52 jaar en 30 jaar ervaring in ICT op het gebied van consultancy en managed services, zowel nationaal als internationaal.

In de rol van operationeel directeur verantwoordelijk voor het binnen tijd, geld en gestelde kwaliteit opleveren van projecten en het leveren van managed services. In mijn visie draait alles om medewerkers-tevredenheid, vanuit een heldere organisatie en een toekomstgerichte portefeuille komt de klanttevredenheid dan vanzelf. Mijn missie is om te bouwen aan een sterk Solimas waarbij de synergie tussen de verschillende locaties centraal staat om zo relevant te blijven voor onze medewerkers, klanten en partners.
Mail
Gerard de Weerd CEO
47 jaar oud en ondertussen al ruim 20 jaar werkervaring in de ICT-sector.

Als algemeen directeur ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van Solimas. Dat doe ik vanuit dienend leiderschap, waarbij ik oog heb voor onze medewerkers, hen betrek bij de doelen en ambities van ons bedrijf en onze successen samen met hen vier. Ik vind het gaaf om te zien dat onze medewerkers écht trots zijn op de professionele prestaties die zij dagelijks neerzetten. Dat maakt ook dat onze relaties enthousiast zijn over de samenwerking met Solimas en we onze gemeenschappelijke doelen bereiken met een hoge mate van klanttevredenheid.
Mail
Remo Del Mistro CCO
51 jaar oud en ruime ervaring van sales binnen de ICT-branche.

Doen waar je goed in bent en blij van wordt, alleen dan kun je excelleren. Deze visie is verankerd in ons DNA. Daarom ligt mijn persoonlijke focus op sales en marketing. Vol passie ben ik dagelijks bezig ons bedrijf verder te brengen en onze ambitie vanuit Solimas, om dé MSP van Nederland te zijn, te realiseren. Ik ben trots op de prestatie van het team, hun flexibiliteit en de bereidheid altijd dat stapje extra te zetten voor onze klanten en relaties. Daar word ik blij van en dat geeft mij iedere dag weer de energie en bevlogenheid om er helemaal voor te gaan. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig in en om het huis, sporten en spelen met mijn hond, Charlie.
Mail